Öluffa i Skärgården - sommar
Boende som ingår

Boende nedan ingår i din resekostnad.
Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad. Följ länkarna för att veta mer om att uppgradera boende.
VAXHOLM
Waxholms Hotell
Waxholms Hotell är ett boutiquehotell som ligger alldeles intill hamnen i Vaxholm - hjärtat av Stockholms skärgård. Det njuter av ett mycket bekvämt läge, ett stenkast från skärgårdsbåtarna, och har vacker utsikt över vattnet mot Vaxholms fästning.

Standardpriset gäller rum som vetter mot innergården eller på tredje våningen
Fråga efter priser och tillgänglighet för superiorrum


SVARTSÖ
Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem
Hotellet ligger mycket bekvämt precis vid Norra Svartsö brygga. Ett modernt, rent och bekvämt hotell som också erbjuder rum med vandrarhems standard. Lugnt läge och hela ön ligger inom räckhåll till fots eller med cykel.

Standardpriset gäller för hotellrum med eget badrum, linne och städning.


SANDHAMN
Seglarhotellet
Seglarhotellet ligger mitt i hjärtat av Sandhamns livliga hamn med utsikt över segelbåtar och öppet hav. Bekväma dubbelrum inredda i ett maritimt tema. Alla hotellets gäster har fri entré till hotellets spa och gym med pool.

Standardpriset är för kategorin Superior.
Fråga efter priser och tillgänglighet för uppgraderade rum.


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.

uppgradera boende i Stockholm


STOCKHOLM

Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.

uppgradera boende i Stockholm