Öluffa i Skärgården - sommar
BoendeVAXHOLM
Waxholms Hotell
Waxholms Hotell är ett boutiquehotell som ligger alldeles intill hamnen i Vaxholm - hjärtat av Stockholms skärgård. Det njuter av ett mycket bekvämt läge, ett stenkast från skärgårdsbåtarna, och har vacker utsikt över vattnet mot Vaxholms fästning.

Standardpriset gäller rum som vetter mot innergården eller på tredje våningen
Fråga efter priser och tillgänglighet för superiorrum


SVARTSÖ
Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem
Hotellet ligger mycket bekvämt precis vid Norra Svartsö brygga. Ett modernt, rent och bekvämt hotell som också erbjuder rum med vandrarhems standard. Lugnt läge och hela ön ligger inom räckhåll till fots eller med cykel.
Har angivit Hållbarhetslöftet genom STF - från källsortering och energiförbrukning till bidrag för en levande bygd...

Standardpriset gäller för hotellrum med eget badrum, linne och städning.


SANDHAMN
Seglarhotellet
Seglarhotellet ligger mitt i hjärtat av Sandhamns livliga hamn med utsikt över segelbåtar och öppet hav. Bekväma dubbelrum inredda i ett maritimt tema. Alla hotellets gäster har fri entré till hotellets spa och gym med pool.

Standardpriset är för kategorin Standard room - uppgradering till deluxe/renoverat rum @ SEK 500 per person.
Fråga efter priser och tillgänglighet för uppgraderade rum.


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Charmig hotell belägen i ett lugnt hörn av Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.


STOCKHOLM
Hotel Hellsten
Hotell i centrala Stockholm, nära till allt med lugna och spännande rum. Varje rum har sin egen unika atmosfär. Ingredienserna för detta är en spännande miljö och starka färger i i kombination med en omtänksam personal. 


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Glashus
Ett nyöppnat hotell med spännande arkitektur och mycket charm. Utmärkt läge i hjärtat av livliga Söder i Stockholm. Glashus som alla andra hotell i Hellsten kedjan erbjuder en spännande miljö och starka färger i kombination med en omtänksam personal. 


STOCKHOLM

Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.