Våra aktivitetsresor

Aktiva semestrar på egen hand i Sörmland

Aktivitetsresor gör att du kan fylla din resa med så mycket variation och äventyr som möjligt. Alla våra aktivitetsresor kombinerar cykling, vandring eller paddling för att ge er maximala flexibilitet och uppleva naturen från alla vinklar.

Du behöver inte vara expert på någon av de aktiviteter som erbjuds; Cykling är antingen på små vägar eller grusvägar. Och sjöarna är smala utan starka strömmar som erbjuder de perfekta förutsättningarna för kanotpaddling. Terrängen är böljande med några brantare kullar.

Resorna är också sammansatta på ett sådant sätt att många intressanta sevärdheter kan besökas på vägen, inklusive mäktiga slott och palats, charmiga svenska byar och historiska vikingaplatser.

Våra aktivitetsresor äger rum i Sörmland. En region uppskattad för sin vackra natur med sina otaliga sjöar, djupa skogar och milsvida utsikter som sträcker sig över öppet landskap och öppet hav. Länet ligger strax söder om Stockholm och passar perfekt för dig som vill fly stadens liv och rörelse och uppleva en miljö av lugn och ro.

6 nätter/7 dagars aktivitetsresa med:
cykling, paddling, vandring, ångbåt

SÖRMLAND

1 natt/2 dagars aktivitetsresa med:
vandring, paddling & camping

SÖRMLAND