Våra grupp/företagsresor

Vi gärna ordnar våra självguidade resor för mindre och större grupper som reser tillsammans. Om du är tidig med din bokning så kan vi reservera avgången för bara din grupp. Vi tillhandahåller inte reseledaren/guiden, men om du kan resa som en grupp utan guide/reseledare eller ta med din egen guide/reseledare så kan vi ordna resten av resan åt dig.

Vi erbjuder även två dagsutflykter som är särskilt riktade mot större grupper av vänner, familjer och passar företagsfester perfekt. En av dem är en lätt cykelslinga som tar dig till den kungliga ön Lovö och efter att ha cyklat slingan tillsammans är det dags för en extravagant grillbuffé på det charmiga folkmuseet Lovö Magasin.

Alternativt kan du gå till avlägsna Åkers Bergslag och delta i vår matresa genom vildmarken - en naturupplevelse för alla sinnen i Sörmlands vildaste vildmark. Paddla den tidigare vikingaleden, gå till en vacker utsiktspunkt, njut av ett "skogsbad" och avsluta upplevelsen med en utsökt måltid tillagad på öppen eld.
Du kommer känna dig som en ny person.

Strax utanför Bromma ligger den kungliga ön Lovö, där imponerande Drottningholms slott befinner sig. Cykla en 13 km slinga runt ön på grusvägar och små vägar, förbi Hogsta bondby, charmiga Lovö Magasin och vacker natur hela vägen.

Möjlighet att vandra på Rävstensstigen (3,5 km) och Kärsön (6 km)

Cyklingsavstånd, slinga: 25 km 


En naturupplevelse för alla sinnen i Sörmlands vildaste vildmark. Paddla den tidigare vikingaleden, gå till en vacker utsiktspunkt, njut av ett "skogsbad" och avsluta upplevelsen med en utsökt måltid tillagad på öppen eld. Du kommer känna dig som en ny person.