Våra paddlingsresor

Våra paddelturer utnyttjar de oändliga mängder vatten Sverige har att erbjuda. Skärgårdar och otaliga sjöar gör Stockholm och dess omgivning till ett paradis för dem som längtar efter vattnet.

Våra turer äger rum i Sörmland där vi tar dig till den lokalt uppskattade vikingafarled från Mariefred till Trosa, som passerar dramatiska Marvikarna, långsmala Klämmingen och slutligen mäktiga Sillen innan du följer den svagt flödande Trosaån hela vägen till Trosa.

Alternativt ge dig ut i Stockholms fantastiska skärgård med havskajaker som är utformade för havet och ger dig chansen att beundra skärgården från dess bästa utsiktspunkt - havet.

Eller varför inte gå tillbaka till grunderna och ta en rundtur i det avlägsna Båvensjösystemet för att uppskatta dess naturliga vildmarksmiljö. Dagar kan tillbringas för att utforska alla hörn och öar av sjön men även går i land för att utforska det vackra kustområdet.

Oavsett vilken tur du väljer, njut av tystnaden och lugnet av en gömd sjö, tystnad som bara bryts av det milda stänk när din padel möter det lugna, rena vattnet.

6 nätter/7 dagars resa inklusive:
Paddling, ångbåt

SÖRMLAND


1 natt/2 dagars resa inklusive:
Paddling, camping

SÖRMLAND

Islands of the Baltic

Coming soon...

Sörmland's hidden treasure

Coming soon...