Våra minisemestrar

Våra minisemestrar är för det mesta två hela dagar och en natt, och är utformade för att få ut det mesta av dina få lediga dagar. Ta en weekendresa på våren eller hösten och du kommer säkert att säga farväl till alla vardagsblues så snart du ger dig ut på landsbygden. Eller njut av ett scenbyte under sommaren, då kommer två actionfyllda dagar hemifrån att kännas som en betydligt längre semester, vi lovar!

Vi utforskar landsbygden norr, söder, öster och väster om Stockholm och tar dig till Stockholms skärgård, Sörmlands landsbygd och Mälaröarna. Och våra turer tar dig inte bara bort från vardagen djupt in i den lokala landsbygden utan utforskar även vikingaplatser, charmiga byar, imponerande slott och domkyrkor samt Stockholms viktiga kustförsvar. En chans att lära dig mer om områdets fascinerande historia samtidigt som du njuter av frisk luft och motion.

Alla våra cykelresor använder det finaste transportmedel Stockholm har att erbjuda - båten! Var och en av våra minisemestrar med cykel inkluderar båtturer, där du kan koppla av, blicka över vattnet och tänka tillbaka på ditt två dagars äventyr.

Nu är du laddad för veckan!


Jobbar hemifrån och sugen på ett efterlängtat miljöombyte under helgen?
Då har vi kanske turen för dig som vill fly vardagen och uppleva hemmatraktens pärlor med cykel, kanot eller till fots.


En samling korta cykelturer runt Stockholm.
Alla turer inkluderar två dagars cykel- och båtturer.


En samling korta vildmarksturer i Sörmland. Alla turer inkluderar två dagars vildmarks vandring och/eller paddling och en natts camping

Ett vandringsäventry längs Sörmlandsledens vackraste etapper förbi Nyköping, Nävsjön, Nävekvarn, Koppartorp, Simonberget, Kiladalen & Bråviken.


Vildmarksturer med stuga

Ej aktuellt 2022