Boka din nästa vandringsresa i Sverige. Upplev Sörmland & Stockholms skärgård med oss!

Våra vandringsresor i Sverige

Alla våra vandringsresor i Sverige följer antingen Sörmlandsleden eller etablerade vandringsleder inom till exempel naturreservat i skärgården. Vi har valt de bästa, bekvämt belägna sträckorna som är varierade, och passerar sjöar, skog, öppet landskap och kustregioner. Andra regioner vi utforskar till fots i våra vandringsresor är Stockholms skärgård där vi följer en blandning av etablerade vandringsleder och lugna grusvägar - vissa öar har bara en handfull bilar, och de flesta har inga!

Vandringen anses inte vara utmanande även om det är ett kuperat landskap med många kortare backar och vissa sträckor kan vara geggiga vid mycket regn, men ligger inom de flesta människors förmåga. En del av marken kan vara stenig och lätt klättring kan krävas.


Sörmlandsleden är mer än 1000 km lång och är en av Sveriges längsta vandringsleder. Det slingrar sig kors och tvärs över Sörmland och tar er genom det absolut bästa av sin vackra natur; vildmark, glittrande sjöar, skogar, berghällar och förbi milsvida utsikter samt historiska monument. Stigarna är väl underhållna och du leds av orange markörer - en välbekant syn efter att ha vandrat ett antal sträckor.

Upptäck en unik vandringsresa och boka ditt äventyr nu!

6 nätter/7 dagars vandringsresa med:
vandring x 6 dagar, båtturer x 7 

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD


5 nätter/6 dagars vandringsresa med:
vandring x 4 dagar, båtturer x 2

STOCKHOLM 
STOCKHOLMS SKÄRGÅRD
SÖRMLAND

6 nätter/7 dagars vandringsresa med:
vandring x 5 1/2 days, båtturer x 8

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD


1 natt/2 dagars vandringsresa med:
vandring x 2 dagar

SÖRMLAND

Upplev Stockholms vackra vandringsleder

Sverige är ett utmärkt land för vandring, faktum är att Stockholm har många vandringsleder och med hjälp av våra paketerade vandringsresor kan du ta dig djupt in i ett pittoreskt och outforskat landskap. Med djupa skogar, glittrande sjöar och vidsträckta skärgårdar är du aldrig långt ifrån en iögonfallande utsikt, eller varför inte ett uppfriskande dopp i havet! Vi erbjuder en vandringsresa i Sverige när det är som absolut bäst, ett sant nöje för sinne och kropp! Vi har personligen utforskat alla vandringsleder och samlat ihop de allra bästa så att din resa blir så bra som den bara kan bli.

Vandringsresa nära Stockholm – Ta en paus från stressen

Det finns ett virrvarr av öar och vacker havsmiljö i Stockholms skärgård som upplevs bäst via hiking på vandringsleder eller via båt. Stockholm är mycket mer än en vacker innerstad, på vandringsleder längs sjöar och på 14 av Stockholms öar kan du upptäcka en helt annan sida av denna skärgårds stad. Om du vill ta en paus från stressen i innerstaden är dessa naturpärlor faktiskt bara ett stenkast bort, i alla fall vissa av de. Vi har utforskat det mesta, så tveka inte att ta kontakt med oss så delar vi med oss av dessa gömda bukter, sandstränder och skogsgläntor. Boka ditt nästa äventyr idag!

Har du frågor om våra guider & vandringsresor? - Vi hjälper vi dig att hitta rätt!