Sörmlands Alla Hörn
Boende som ingår

Boende nedan ingår i din resekostnad. Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad.
Följ länkarna för att veta mer om uppgraderat boende TROSA
Tre Små Rum B&B
Idylliskt beläget på en av Trosas vackraste gator mellan hamnen och torget. Delar av byggnaden är från 1700-talet. Alla rum har charmigt renoverats. Rummen har delade faciliteter (mellan 2 eller 3 rum).
100 kr extra för ett rum med privat dusch och toalett.
uppgradera boende i Trosa


NYKÖPING
Clarion Collection Kompaniet Hotel
Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger alldeles intill den vackra Nyköpingsån. Uteserveringen är en pärla som ligger längs med ån och hotellet ligger bara en kort promenad från stadens livliga hamn.
Uppgradera till superior-rum @ 100 kr per person/natt
Uppgradera till delux-rum @ 250 kr per person/natt


VADSBRO
Svenhem är en riktigt idyll i natursköna Blacksta där du kan njuta av lugn och ro i ett vackert läge. Huset är en tidigare prästgård och bevarar fortfarande idag all charm i sin historia. Bara öppet för förbokade gäster för att bevara sin en känsla av hemlighet.
Pool och trädgården för gästerna. Delad toalett (2 badrum mellan 3 rum)
uppgradera boende i Vadsbro


SKOTTVÅNG, ÅKERS BERGSLAG
Lilla Vasskärr B&B
En riktigt pärla som ligger djupt i skogen! Enkla stugor mitt i en himmelsk trädgård där värdarna har tillbringat många timmar med trädgårdshandskar på för att skapa en idyllisk miljö. Garanterad lugn och ro i denna lantliga oas. 
Delade faciliteter (max 8 personer). Utedusch med varmt vatten. Torr toalett. Njut av dess enkelhet!


MARIEFRED
Gripsholms B&B
Gripsholms B&B är en historisk byggnad från slutet av 1700-talet, som nyligen renoverats till ett rum & frukost. Alla rum är utrustade med eget handfat och separata sängar. Härligt läge med utsikt över äppelodlingen och Gripsholms slott. Gemensamma toalett/dusch, kök och sittgrupp. Utmärkt frukost på närliggande partnerhotell, Gripsholms Värdshus.
uppgradera boende i Mariefred 


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.
uppgradera boende i Stockholm


STOCKHOLM
Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.
uppgradera boende i Stockholm