Sörmlands Alla Hörn 
Upgraderat boende

Uppgraderingarna nedan är tillgängliga vid förfrågan och mot en extra kostnad TROSA
Ågården Guesthouse
De äldsta delarna av Ågården är från början av 1700-talet. Ågarden är ett litet, mysigt högklassigt pensionat där alla rum är unika. Det finns ett charmigt frukostrum och en härlig trädgård med äppelträd vid ån.
Extra kostnad: 200 kr per person/natt
inkluderat boende i Trosa

TROSA
Trosa Stadshotell & Spa
Hotellet går tillbaka till 1867 och ligger precis vid torget och bredvid pittoreska Trosaån som slingrar sig genom byn. Hotellet är mycket hemtrevligt med stiliga rum och erbjuder komfort och charm plus ett välutrustat spa.
Extra kostnad: 250 kr per person/natt
inkluderat boende i Trosa


NYKÖPING
Clarion Collection Kompaniet Hotel
Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger alldeles intill den vackra Nyköpingsån. Uteserveringen är en pärla som ligger längs med ån och hotellet ligger bara en kort promenad från stadens livliga hamn.
Uppgradering till Superior-rum ingår
Uppgradera till deluxe-rum @ 100 kr per person/natt
inkluderat boende i Nyköping


VADSBRO/BLACKSTA
Blaxsta Vineyard & Hotel
Blacksta Vingård är en gård som producerar prisbelönta viner med ett fantastiskt läge i hjärtat av Sörmlands natursköna landsbygd. Vingården producerar viner som Merlot, Chardonnay och Vidal Blanc. Vingården är också hem för en respekterad restaurang (finns i den White Guide) med säsongsbetonade menyer och lokala råvaror. Hotellet har 15 personligt och stilfullt inredda rum, vissa med privat jacuzzi. En riktig upplevelse att komma ihåg!
Tilläggskostnad: 400 kr per person / natt för rum
Tilläggskostnad: 525 kr per person / natt för 5-rätters middag

inkluderat boende i Vadsbro


MARIEFRED
Röda Magasinet B&B
Charmigt rum & frukost med rymliga rum centralt beläget i Mariefred, bara några minuter från torget, kyrkan och Gripsholms slott. Tre dubbelrum och en svit. Pentry och privata faciliteter i varje rum. Frukost serveras på lokal kafe.
Extra kostnad: 300 kr per person/natt
inkluderat boende i Mariefred 

MARIEFRED
Skomakargården B&B
Mycket charmigt rum & frukost i gammalt tidstypiskt trähus från tidigt 18oo's bara några steg från torget, kyrkan och Gripsholms slott. Fyra dubbelrum som ligger runt en härlig innergård.
Extra kostnad: 400 kr per person/natt
inkluderat boende i Mariefred 
 

MARIEFRED
Gripsholms Värdshus
Gripsholms Värdshus går tillbaka till 1609 och genom århundradena har det exklusiva hotellet varit valet för kungar och drottningar. Här hittar du en rik kulturmiljö och vackra omgivningar. Beläget mittemot det imponerande Gripsholms slott.
Extra kostnad: 550 kr per person/natt
inkluderat boende i Mariefred  


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Glashus
Ett nyöppnat hotell med spännande arkitektur och mycket charm. Utmärkt läge i hjärtat av livliga Söder i Stockholm. Glashus som alla andra hotell i Hellsten kedjan erbjuder en spännande miljö och starka färger i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
Inkluderat boende i Stockholm

STOCKHOLM
Hotel Hellsten
Ett unikt 4* hotell i centrala Stockholm. Nära till allt med lugna och spännande rum. Varje rum har sin egen unika atmosfär. Ingredienserna för detta är en spännande miljö och starka färger i i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
Inkluderat boende i Stockholm