Sörmlandsledens Pärlor - 8 dagar
Boende som ingår

Boende nedan ingår i resekostnaden. Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad.
Följ länkarna för att veta mer om att uppgradera boende.  TROSA
Tre Små Rum B&B
Idylliskt beläget på en av Trosas vackraste gator mellan hamnen och torget. Delar av byggnaden är från 1700-talet. Alla rum har charmigt renoverats. Rummen har delade faciliteter (mellan 2 eller 3 rum).
100 kr extra för ett rum med privat dusch och toalett.
uppgraderat boende i Trosa


NYKÖPING
Clarion Collection Kompaniet Hotel
Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger alldeles intill den vackra Nyköpingsån. Uteserveringen är en pärla som ligger längs med ån och hotellet ligger bara en kort promenad från stadens livliga hamn.
Relaxrum med jacuzzi och bastu i hotellet
Standardrum ingår
Uppgradera till superior eller deluxe-rum från 100 kr per person/natt


NÄVEKVARN
Marinans Guesthouse
Marinans Guesthouse ligger ett stenkast från Nävekvarns livliga hamn och är en utmärkt bas för vandring på Sörmlandsleden. Rummen har nyligen renoverats i den föredetta huvudkontor av det gamla Nävekvarnverket. Stort kök och vardagsrum tillgängliga för alla gäster.
Standardrum ingår (med delat badrum i korridoren)
Uppgradera till rum med privat badrum för 150 kr per person/natt


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.

 

STOCKHOLM
Hotel Hellsten
Ett unikt 4* hotell i centrala Stockholm. Nära till allt med lugna och spännande rum. Varje rum har sin egen unika atmosfär. Ingredienserna för detta är en spännande miljö och starka färger i i kombination med en omtänksam personal. 


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Glashus
Ett nyöppnat hotell med spännande arkitektur och mycket charm. Utmärkt läge i hjärtat av livliga Söder i Stockholm. Glashus som alla andra hotell i Hellsten kedjan erbjuder en spännande miljö och starka färger i kombination med en omtänksam personal.

 

STOCKHOLM
Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.