Sörmlandsledens Pärlor - 8 dagar
Boende som ingår

Boende nedan ingår i din resekostnad. Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad.
Följ länkarna för att veta mer om att uppgradera boende.  TROSA
Tre Små Rum B&B
Idylliskt beläget på en av Trosas vackraste gator mellan hamnen och torget. Delar av byggnaden är från 1700-talet. Alla rum har charmigt renoverats. Rummen har delade faciliteter (mellan 2 eller 3 rum).
100 kr extra för ett rum med privat dusch och toalett.
uppgraderat boende i Trosa


NYKÖPING
Clarion Collection Kompaniet Hotel
Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger alldeles intill den vackra Nyköpingsån. Uteserveringen är en pärla som ligger längs med ån och hotellet ligger bara en kort promenad från stadens livliga hamn.
Standard rum ingår
Uppgradera till superior eller deluxe-rum från 100 kr per person/nattNÄVEKVARN
Marinans Guesthouse
Marinans Guesthouse ligger ett stenkast från Nävekvarns livliga hamn och är en utmärkt bas för vandring på Sörmlandsleden. Rummen har nyligen renoverats i den föredetta huvudkontor av det gamla Nävekvarnverket. Stort kök och vardagsrum tillgängliga för alla gäster.
Delat badrum i korridoren.TUNA KYRKBY
Tuna Orangeri B&B
Tuna Orangeri är en härlig rum & frukost belägen i hjärtat av Kiladalen och har vacker utsikt över det omgivande landskapet. Orangeriet är en mycket charmigt del av boendet där du njuter av frukost och middag. Rummen delar badrum med ett annat rum.
Möjlighet att uppgradera till ett rum med eget badrum: SEK TBC 


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.
uppgradera boende i Stockholm
 

STOCKHOLM
Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.
uppgradera boende i Stockholm