Öluffa i Skärgården - sommar 9 dagar
Inkluderat boende

Boende nedan ingår i din resekostnad. Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad.
Följ länkarna för att veta mer om uppgraderat boende.VAXHOLM
Waxholms Hotell
Waxholms Hotell är ett boutiquehotell som ligger alldeles intill hamnen i Vaxholm - hjärtat av Stockholms skärgård. Det njuter av ett mycket bekvämt läge, ett stenkast från skärgårdsbåtarna, och har vacker utsikt över vattnet mot Vaxholms fästning.

Standardpriset gäller rum som vetter mot innergården eller på tredje våningen
Fråga efter priser och tillgänglighet för superiorrum


SANDHAMN
Seglarhotellet
Seglarhotellet ligger mitt i hjärtat av Sandhamns livliga hamn med utsikt över segelbåtar och öppet hav. Bekväma dubbelrum inredda i ett maritimt tema. Alla hotellets gäster har fri entré till hotellets spa och gym med pool.

Standardpriset är för kategorin Superior
Fråga efter priser och tillgänglighet för uppgraderade rum


DALARÖ
Lotsen Hostel
Litet och charmigt vandrarhem beläget i det förre detta tullhuset. Vackert läge precis vid vattnet med underbar utsikt över Stockholms södra skärgård och bara en stunds promenad från Dalarö by. Delade faciliteter.
upgraderat boende i Dalarö


ORNÖ
Ornö Skärgårdshotell
Hotellet har nyligen öppnat och njuter av sitt vackert läge vid vattnet i Brunnsviken, sydvästra Ornö. Alla rum har havsutsikt och terrasser. Ett härligt hotell med charm, personlig service och fantastiskt läge.


UTÖ
Utö Värdshus
Utö Värdshus ligger några minuter från byn och hamnen högt uppe på en kulle med underbar utsikt över öarna i södra skärgården. Rummen ligger antingen i närliggande historiska byggnader eller mysiga trästugor. En respekterad restaurang finns på Värdshuset - en av skärgårdens bästa!


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.
upgraderat boende i Stockholm


STOCKHOLM
Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.
upgraderat boende i Stockholm