Öluffa i Skärgården - vår/höst
Boende som ingår

Boende nedan ingår i din resekostnad. Uppgradering av boende erbjuds mot en extra kostnad.
Följ länkarna för att veta mer om att uppgradera boende. DALARÖ
Ett urval av olika stugor
Vi använder ett urval av centralt belägna stugor med modern standard. Allt inom gångavstånd av Dalarös restauranger och båthamnen. Den valda stugan beror på tillgänglighet och dina egna personliga behov. Diskuteras vid bokning.
UTÖ
Utö Värdshus
Utö Värdshus ligger några minuter från byn och hamnen högt uppe på en kulle med underbar utsikt över öarna i södra skärgården. Rummen ligger antingen i närliggande historiska byggnader eller mysiga trästugor. En respekterad restaurang finns på Värdshuset - en av skärgårdens bästa!
STOCKHOLM
Hotel Hellstens Malmgård
Fint renoverat hotell i Stockholms södra distrikt Södermalm. Personligt hotell med lugna och spännande rum, alla unikt inredda i en historisk byggnad. Hotellet har en lugn innergård där du kan koppla av i en avkopplande miljö trots att du bara är 15 minuters promenad från Gamla Stan.
uppgradera boende i Stockholm 

 

STOCKHOLM
Rex Hotel
Charmigt hotell beläget mitt i stadens centrum. Detta speciella boutiquehotell erbjuder en mycket hemtrevlig känsla. Ägarens varierande konstnärliga och internationella bakgrund återspeglas i hotellets design, vision och den permanenta utställningen av svartvita foton.
uppgradera boende i Stockholm