Aktivitetsäventyr i Sörmland
Upgraderat boende

Uppgraderingarna nedan är tillgängliga vid förfrågan och mot en extra kostnad MARIEFRED
Röda Magasinet B&B
Charmigt rum & frukost med rymliga rum centralt beläget i Mariefred, bara några minuter från torget, kyrkan och Gripsholms slott. Tre dubbelrum och en svit. Pentry och privata faciliteter i varje rum. Frukost serveras på lokal kafe.
Extra kostnad: 325 kr per person/natt 
boende som ingår i Mariefred  

MARIEFRED
Skomakargården B&B
Mycket charmigt rum & frukost i gammalt tidstypiskt trähus från tidigt 18oo's bara några steg från torget, kyrkan och Gripsholms slott. Fyra dubbelrum som ligger runt en härlig innergård.
Extra kostnad: 350 kr per person/natt 
boende som ingår i Mariefred   

MARIEFRED
Gripsholms Värdshus
Gripsholms Värdshus går tillbaka till 1609 och genom århundradena har det exklusiva hotellet varit valet för kungar och drottningar. Här hittar du en rik kulturmiljö och vackra omgivningar. Beläget mittemot det imponerande Gripsholms slott.
Extra kostnad: 600 kr per person/natt 
boende som ingår i Mariefred 


GNESTA
Södertuna Slott
Södertuna Slotts magnifika 1700-talsatmosfär är unik i Sverige och anses vara ett av Sveriges vackraste hotell med sitt fantastiska läge vid stranden av Frösjön - omgivet av lugn, äkta charm och vackra trädgårdar.
Extra kostnad: 350 kr per person/natt. 
Middag ingår inte om du bor på Södertuna Slott. Södertuna Slott stänger i juli/augusti
boende som ingår i Gnesta 


TROSA
Två Små Svin B&B
De äldsta delarna av Två Små Svin är från början av 1700-talet. Två Små Svin är ett litet, mysigt högklassigt pensionat där alla rum är unika. Det finns ett charmigt frukostrum och en härlig trädgård med äppelträd vid ån. Nyrenoverad 2021 med poolområde.
Extra kostnad: 175 kr per person/natt
boende som ingår i Trosa 

TROSA
Trosa Stadshotell & Spa
Hotellet går tillbaka till 1867 och ligger precis vid torget och bredvid pittoreska Trosaån som slingrar sig genom byn. Hotellet är mycket hemtrevligt med stiliga rum och erbjuder komfort och charm plus ett välutrustat spa.
Extra kostnad: 200 kr per person/natt
boende som ingår i Trosa 


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Glashus
Ett nyöppnat hotell med spännande arkitektur och mycket charm. Utmärkt läge i hjärtat av livliga Söder i Stockholm. Glashus som alla andra hotell i Hellsten kedjan erbjuder en spännande miljö och starka färger i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
boende som ingår i Stockholm 


STOCKHOLM

Hotel Hellsten
Ett unikt 4* hotell i centrala Stockholm. Nära till allt med lugna och spännande rum. Varje rum har sin egen unika atmosfär. Ingredienserna för detta är en spännande miljö och starka färger i i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
boende som ingår i Stockholm