Östersjöns Kustvandring
Uppgraderat boende

Uppgraderingarna nedan är tillgängliga vid förfrågan och mot en extra kostnad TROSA
Två Små Svin B&B
De äldsta delarna av Två Små Svin är från början av 1700-talet. Två Små Svin är ett litet, mysigt högklassigt pensionat där alla rum är unika. Det finns ett charmigt frukostrum och en härlig trädgård med äppelträd vid ån. Nyrenoverat och nytt poolområde.
Extra kostnad: 225 kr per person/natt
boende som ingår i Trosa

TROSA
Trosa Stadshotell & Spa
Hotellet går tillbaka till 1867 och ligger precis vid torget och bredvid pittoreska Trosaån som slingrar sig genom byn. Hotellet är mycket hemtrevligt med stiliga rum och erbjuder komfort och charm plus ett välutrustat spa.
Extra kostnad: 250 kr per person/natt
boende som ingår i Trosa   


NYNÄSHAMN
Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad är ett exklusivt spa och hotell, fint beläget på ön Trehörningen, några kilometer från Nynäshamn. Utsikten över södra skärgården från hotellet och spaet är magnifik. Nyligen renoverat till hög standard. Spa ingår båda dagarna.
Extra kostnad: 525 kr per person/natt (extra bagagetransport ingår)
boende som ingår i Nynäshamn


STOCKHOLM
Hotel Hellstens Glashus
Ett nyöppnat hotell med spännande arkitektur och mycket charm. Utmärkt läge i hjärtat av livliga Söder i Stockholm. Glashus som alla andra hotell i Hellsten kedjan erbjuder en spännande miljö och starka färger i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
boende som ingår i Stockholm

STOCKHOLM
Hotel Hellsten
Ett unikt 4* hotell i centrala Stockholm. Nära till allt med lugna och spännande rum. Varje rum har sin egen unika atmosfär. Ingredienserna för detta är en spännande miljö och starka färger i i kombination med en omtänksam personal.
Extra kostnad: 100 kr per person / natt
boende som ingår i Stockholm