Minibreak-resor – en räddning för hemarbetare!

05.06.2021

Kan minibreak-resor vara räddningen för hemarbetare som klättrar på väggarna? Dag in dag ut, samma fyra väggar. No surprise, man börjar bli tokig!

Men det finns ett sätt att bryta vardagen av det nya normala. Ja, minibreak-resor kan faktiskt göra susen. Korta, prisvärda, aktiva och upplevelserika turer som ger hemarbetare möjligheten att fly hemmamiljön och uppleva pärlorna i närområdet. Då känner man laddad för en ny vecka på hemmakontoret.

Nordic Trails har utvecklat en serie minibreak turer - med cykel, kanot eller till fots - som ska locka den svenska hemarbetare som längtar efter ett sätt att fly vardagen. Ett av de största hinder med att utnyttja helgerna till max är just tiden och lusten att planera en upplevelse. Men om planeringen är redan gjort så finns det ju ingen ursäkt! Det är bara ut och njut!

Nordic Trails minibreak turer utforskar landsbygden norr, söder, öster och väster om Stockholm och tar dig till Stockholms skärgård, Sörmlands landsbygd och öarna i Mälaren. Och cykelresorna tar dig inte bara bort från vardagen djupt in i den lokala landsbygden utan utforskar även vikingaplatser, charmiga byar vid sjön, imponerande slott och domkyrkor samt Stockholms viktiga kustförsvar. En chans att lära dig mer om områdets fascinerande historia samtidigt som du njuter av frisk luft och motion.

Cykelresorna använder det bästa transportmedel Stockholm har att erbjuda - båten! Var och en av cykelturerna inkluderar båtturer, där du kan koppla av, blicka över vattnet och tänka tillbaka över ditt miniäventyr.

Minibreak-resor kan verkligen vara ett viktigt verktyg att kunna hantera det nya normala.